Naložbeno življenjsko zavarovanje

Naložbeno življenjsko zavarovanje

Poskrbite za brezskrbno prihodnost vas in vaših bližnjih. Mesečno prihranite vsaj deset odstotkov svojih prihodkov in ne iščite izgovorov, zakaj ne morete varčevati že ta mesec.  Večina med vami bo našla kup izgovorov, zakaj ne more varčevati: prihodki mi ne zadoščajo niti za pokrivanje tekočih stroškov, zdaj sem mlad in želim živeti, varčeval bom, ko se bom ustalil in več zaslužil, zdaj je za varčevanje že prepozno, inflacija tako ali tako požre vse obresti, v pokoju bodo moji stroški nižji, zato mi bo pokojnina zadostovala ipd.

Več o pokojnini lahko preberete tukaj

Nehajte se slepiti  Vse našteto so le izgovori. Ukvarjajte se raje s svojimi željami. Hočete imeti več denarja? Želite brezskrbno potovati po svetu? Radi bi imeli dovolj časa za svoje hobije, družino in prijatelje? Ali pa želite tarnati nad nepravičnostjo tega sveta, v katerem ste večino svojega življenja trdo garali, na stara leta pa boste komaj pokrivali osnovne stroške življenja?  Odgovor je jasen. Želje pa se vam ne bodo izpolnile, če boste neprestano iskali izgovore, zakaj ta mesec še ne morete začeti varčevati. Tisti, ki želite izgovore zamenjati za finančno svetlejšo prihodnost, začnite takoj, torej danes.

Varčujte tudi, če imate nizke prihodke  Ne bojte se, tudi z 90 odstotki svojih prihodkov boste enako živeli kot s 100 odstotki, pa tudi če so vaši prihodki nizki. Če vaša plača znaša 600 evrov in živite v mestu, najverjetneje živite slabo. Brez 60 evrov ne boste živeli nič slabše. Morda vas bo varčevanje spodbudilo k temu, da povečate svoje prihodke –od teh prihodkov na varčevalni račun polagajte polovico vsote-, zagotovo pa boste z varčevanjem desetine prihodkov storili prvi korak za vašo finančno prihodnost.

Varčevanje zagotavlja boljšo prihodnost  Prihranki vam bodo omogočili boljšo prihodnost, če se privarčevanega zneska ne boste dotikali. Pravzaprav, dotaknete se ga lahko le zato, da ga vložite v donosnejše naložbe.

IZRAČUN DOLGOROČNEGA VARČEVANJA

Mesečna vplačila:

Izračunajte koliko bo vredna vaša naložba:
*Navodilo: V polja vpisujte samo števila in ne črk. Rezultat bo naveden takoj, ko zapolnite vsa polja.%


Enkratno vplačilo:

Izračunajte koliko bo vredna vaša naložba:


%


Za vse nadaljnje informacije smo vam na voljo na: E-mail: info@mojazavarovanja.si ali GSM: +386 40 31 30 28

INVESTICIJSKI KALKULATOR