skleni varčevanje on line

Vsi potrebujemo varčevanje za pokojnino!

Poskrbite za brezskrbno prihodnost vas in vaših bližnjih. Mesečno prihranite vsaj deset odstotkov svojih prihodkov in ne iščite izgovorov, zakaj ne morete varčevati že ta mesec.  Večina med vami bo našla kup izgovorov, zakaj ne more varčevati: prihodki mi ne zadoščajo niti za pokrivanje tekočih stroškov, zdaj sem mlad in želim živeti, varčeval bom, ko se bom ustalil in več zaslužil, zdaj je za varčevanje že prepozno, inflacija tako ali tako požre vse obresti, v pokoju bodo moji stroški nižji, zato mi bo pokojnina zadostovala ipd.

Več o pokojnini lahko preberete tukaj

Nehajte se slepiti  Vse našteto so le izgovori. Ukvarjajte se raje s svojimi željami. Hočete imeti več denarja? Želite brezskrbno potovati po svetu? Radi bi imeli dovolj časa za svoje hobije, družino in prijatelje? Ali pa želite tarnati nad nepravičnostjo tega sveta, v katerem ste večino svojega življenja trdo garali, na stara leta pa boste komaj pokrivali osnovne stroške življenja?  Odgovor je jasen. Želje pa se vam ne bodo izpolnile, če boste neprestano iskali izgovore, zakaj ta mesec še ne morete začeti varčevati. Tisti, ki želite izgovore zamenjati za finančno svetlejšo prihodnost, začnite takoj, torej danes.

Varčujte tudi, če imate nizke prihodke  Ne bojte se, tudi z 90 odstotki svojih prihodkov boste enako živeli kot s 100 odstotki, pa tudi če so vaši prihodki nizki. Če vaša plača znaša 600 evrov in živite v mestu, najverjetneje živite slabo. Brez 60 evrov ne boste živeli nič slabše. Morda vas bo varčevanje spodbudilo k temu, da povečate svoje prihodke –od teh prihodkov na varčevalni račun polagajte polovico vsote-, zagotovo pa boste z varčevanjem desetine prihodkov storili prvi korak za vašo finančno prihodnost.

Varčevanje zagotavlja boljšo prihodnost  Prihranki vam bodo omogočili boljšo prihodnost, če se privarčevanega zneska ne boste dotikali. Pravzaprav, dotaknete se ga lahko le zato, da ga vložite v donosnejše naložbe. Ponujamo vam nekaj rešitev:

Fondpolica

Fondpolica vam omogoča zavarovalno zaščito skozi celotno življenjsko obdobje in možnost nalaganja sredstev v pestro paleto naložbenih možnosti. Oblikujete jo lahko glede na svoje potrebe, želje in cilje, če pa se vam le-ti z leti spremenijo, vam fleksibilnost Fondpolice omogoča, da jo prilagodite novim življenjskim situacijam.

Aktivna renta AS

Kaj je renta? Renta je zagotovljen reden dohodek od naložbe, lastnine ali česa drugega. V določenem časovnem obdobju vam renta zagotavlja finančno neodvisnost – lahko je to dodatna pokojnina v času upokojitve, s katero boste lahko preživeli brezskrbno jesen življenja, ali štipendija, ki bo vašemu otroku omogočila uresničitev njegovih želja.